vineri, 27 iunie 2014

Gelurile de dus Cien (Lidl)

Buna dragele mele , astazi m-am gandit sa va povestesc despre gelurile de dus Cien editie limitata. Sunt foarte incantata de aceasta gama , ma bucur ca am prins oferta si am putut sa achizitionez toate cele 3 geluri de dus(Harmony , Inspiration , Tradition) , din pacate aceasta oferta nu este mereu cred ca este pe la sfarsitul lunii .

Gelul de dus Harmony - acest gel de dus este preferatul meu dintre cele 3 are un miros placut , miroase a lumanari parfumate si este excelent dupa o zi grea si obositoare ,  acest gel de dus te v-a calma si vei uita de toate problemele dintre toate acesta ofera si putina hidratare .
Gelul de dus Inspiration - despre acest gel de dus citisem pareri pozitive si cum l-am mirosit mi-a placut foarte mult asa ca am cumparat doua ca sa am rezerva fiind editie limitata .Are un miros usor dulceag nu usuca pielea dar nici nu ii ofera hidratare , nici nu caut asta la un gel de dus,pentru mine este mai important mirosul .

Gelul de dus Tradition - hmm... acest gel de dus nu prea mi-a placut are un miros probabil a unor flori traditionale l-am terminat ca sa il termin dar nu il voi recumpara 
In concluzie aceata gama de dusuri mi-a placut avand in vedere raportul calitate pret , consistenta acestora este una cremoasa , nu usuca pielea , Harmony si Inspiration le-as recumpara dar mai am si alte geluri de dus de terminat . Aceste geluri de dus se gasesc doar in Lidl .

Pret : 5 lei

Pe care le-ai incercat ? Ce parere aveti ? Care doriti sa le incercati ?

2 comentarii:

  1. Dintre acestea nu am incercat niciunul pana acum. Anul trecut pe timpul acesta foloseam un gel de dus Cien cu frangipan sau ceva de genul. Mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. da si eu sunt incantata de gelurile de dus Cien si am sa mai incerc si multe altele pupici :*

    RăspundețiȘtergere