miercuri, 25 iunie 2014

Mici cumparaturi (Haul)

  Buna dragele mele , ieri am fost prin Auchan si Kaufland pentru a achizitiona cateva produse pe care voiam sa le incerc de multa vreme si acestea sunt :                           

             

 Din Auchan am achizitionat urmatoarele :




  •  Perle de ceara depilatoare Farmec- am citit multe pareri pozitive si m-am gandit sa le incerc v-a urma un review - pret 12 lei (250gr)

  •   Deodorantul roll on cu vanilie - cand am vazut ingredientul vedeta (vanilia, ador vanilia) si cand am mirosit acest produs nici nu am mai stat pe ganduri si l-am si pus in cos ,  nu ma astept la cine stie ce protectie dar mirosul este unul demential si este perfect pentru iubitorii de vanilie - pret 5 lei (50ml)    
                                                                                              
  • Ulei Johnson's Baby cu musetel - am luat acest ulei deoarece eu ma irit foarte tare dupa epilare si am citit despre acest ulei ca ar calma pielea ,  voi revenii cu pareri - pret 6 lei (200ml)                                              
                                                                                   
  • Parfum La Rive Sweet Rose - cautam un parfum nou iar dintre toate acesta m-a atras cel mai mult , miroase foarte puternic a trandafiri si avand in vedere pretul foarte mic am zis sa il incerc - pret 15 lei (75gr)  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       



  Din Kaufland am achizitionat urmatoarele : 

  • Servetelele demachiante Blanchette B - acestea sunt pentru ten uscat si sensibil, am avut si varianta pentru ten normal si mi-au placut foarte mult ,  indeparteaza machiajul bland nu irita pielea si am zis sa le incerc si pe cele pentru ten uscat ,sunt marca proprie Kaufland - pret 3 lei (25 servetele)
  • Dizolvant pentru indepartarea ojei (fara acetona) - tocmai mi s-a terminat dizolvantul din Dm fara acetona si nu m-a incantat  asa ca am zis sa incerc si altceva asa ca l-am luat pe acesta . Sa vedem ce v-a putea face - pret 6.5 lei (200 ml)



Acestea sunt ultimele achizitii va plac? Voi ce produse vreti sa testati ?Ce parere aveti despre ele ?











6 comentarii:

  1. Dragut haul ♥cum sunt perlele de ceara depilatoare? Sincera sa fiu poate ma fac de ras dar e prima oara cand aud:D pupici :* ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Debea astept sa le testez niciodata nu e rusine sa te informezi :* sunt ca un fel de ceara traditionala adica trebuiesc topite si nu trebuie sa folosesti si benzi ea spulge firele de par, se face ca un fel de bila de cauciuc si este foarte ok nu lasa nici reziduri pe piele asa cum lasa ceara obisnuita si smulge firele de par foarte bine pupici :*

      Ștergere
  2. foarte interesante perlele depilatoare,o sa le caut si eu,nu le-am vazut pana acum :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar 6 lei uleiul de bebe?! Fain! Si bine ca am citit comentariile, ca eu aveam impresia ca se topesc asa ca ceara si se folosesc precum ceara. Asteptam review. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este ieftin , da o sa urmeze si un review al perlelor pupici :*

      Ștergere