sâmbătă, 28 iunie 2014

Review gel de dus cu lapte si zmeura marca Auchan


In ultima perioada gelurile de dus au devenit o adevarata pasiune pentru mine si am incercat foarte multe , de la diferite magazine in special imi place sa le testez pe cele marca proprie , iar astazi l-am ales pe cel cu lapte si zmeura de la Auchan l-am luat in varianta mica  . Folosesc acest gel de dus de doua saptamani si mi-am format o parere despre el asa ca v-a voi spune plusurile si minusurile acestui gel de dus :

Plusuri : 

-cel mai mare plus pe care l-am gasit la acest gel de dus este mirosul , am rascolit tot raftul pentru a gasii  unul care sa imi placa in mod deosebit dar acesta era singurul care mi-a placut , celelalte nu aveau un miros deloc placut .Cand l-am mirosit prima data mi-a dat impresia ca miros un cos plin cu zmeura proaspata si de atunci acesta a devenit preferatul meu si de cand l-am cumparat nu m-am dezlipit de el .

-ambalajul este unul dragut nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat  iar orificiul nu este mare,  asa ca poti sa iti dozezi cantitatea fara sa risipesti produs . Capacul este rezistent si nu se sparge (l-am scapat de multe ori ) si nici la desfacerea acestuia nu am avut probleme si nu mi-am rupt nici o unghie asa cum se intampla cu alte geluri de dus .

-consistenta acestuia este una cremoasa , face spuma , iar dupa dus baia ta v-a avea un miros ca al unei gradini pline cu zmeura 

-ce mi-a mai placut la el este ca nu contine parabeni ceea ce este foarte important pentru piele.

-raportul cantitate pret este unul foarte bun avand in vedere cantitatea de 300 de ml si pretul de 4.5 lei 

Minusuri:

-Singurul minus pe care l-am gasit si care nu m-a deranjeaza in mod deosebit este ca usuca foarte putin pielea , dar se rezolva cu o lotiune de corp/ulei/unt de corp 

In concluzie acest gel de dus mi-a palcut foarte mult , si il voi recumpara in varianta mare , am sa incerc si alte geluri de dus de la Auchan deoarece au un pret si o calitate buna .

4 comentarii:

  1. Cel cu lapte si migdale imi mai place, inafara de cel cu cocos pe care l-am epuizat in cateva zile. E bine de stiut ca usuca pielea, pentru ca nu sesizam, deoarece folosesc lotiune/crema de corp imediat dupa ce ies din dus, nici nu astept sa ma usuc asa cum trebuie. Foarte folositor review-ul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CHiar o sa il incerc si eu pe cel cu lapte si migdale , ma bucur ca ti-a fost de folos si te mai astept :* pupici

      Ștergere
  2. si mie mi-a placut :). dar s-a terminat cam repede. apoi a urmat cel cu piersici si vor urma si celelalte :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da l-am terminat in 2 saptamani :)) si eu vreau sa incerc mai multe

      Ștergere