luni, 30 iunie 2014

Solutie micelara Blanchette B

Buna fetelor , astazi vreau sa v-a vorbesc despre solutia micelara Blanchette B (Kaufland) , care este foarte populara pe foarte multe bloguri si sunt atat pareri pozitive cat si negative . Nu toate produsele ni se potrivesc . Mie imi place foarte mult sa testez produsele din gama alba ale supermarketurilor si sa imi formez o parere despre ele .



Ce spun producatorii : Solutie micelara pentru curatarea delicata a pielii fetei , pentru demachierea ochilor , purifianta .Nu ataca bariera hidrolipidica a epidermei .Are un efect calmant si reimprospator  , tonifica si hidrateaza pielea . Mod de intrebuintare : aplicati solutia pe o discheta de vata si curatati fata si gatul . A se folosi dimineaa si seara .


Ce spun eu : Aceasta solutie micelara am testat-o pana ce am terminat-o si v-a pot spune cum a reactionat asupra pielii mele . Mi-a placut la inceput deoarece curata eficient fata si ochii si nu ii irita , iar eu am pielea din jurul ochilor sensibila . Imi calmeaza fata si o lasa usor hidratata . Dupa cateva utilizari am observat ca pe obraji mi-au aparut niste bubite rosii usor iesite inafara de precizat ca eu am tenul sensibil  . Dar in restul fetei nu mi-au iesit cosuri . Dupa ce am terminat aceasta solutie micelara bubitele au disparut. Deci aceasta solutie micelara a fost cauza de la care mi-au aparut bubitele . 

Lista de ingrediente nu este una foarte prietenoasa v-a las o poza sa vedeti :

Cum am utilizat-o : cu o discheta demachianta imi demachiam fata cu miscari circulare spre exterior . Pe ochi o lasam sa actioneze cateva secunde iar rimelul era indepartat (celui waterproof nu ii face fata ) 


In concluzie aceasta apa micelara mi se pare ok dar problema mea cu aceasta solutie micelara este ca imi apar bubite de la utilizarea ei asa ca nu o voi mai recumpara dar asta nu inseamna ca altor tipuri de ten nu se potriveste . 

Pret :6 lei 
Cantitate : 200ml
Unde o gasiti : Doar in Kaufland 
Nota mea :6/10

Voi ati incercat-o? Ce parere aveti ?

4 comentarii:

  1. Se pare ca avem aceeasi problema in ceea ce priveste tenul. Am zona ochilor foarte sensibila si luciu in zona T. Mi-a prins bine review-ul, sa stiu la ce sa ma astept. Nu intotdeauna ce e ieftin e si bun, asa ca ma indrept spre alte game. Am avut un lapte demachiant de la Blanchette si era durere daca atingeam ochii. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ce coincidenta ,da si eu am demachiantul si nici eu nu ma prea impac bine cu el l-am folosit de doua ori nu stiu cand o sa il mai incerc .Pupici si vor urma produsele acesibile cu care sei mpaca tenul meu

      Ștergere
  2. Nu am incercat aceasta apa micelara , deoarece o am pe cea de L"Oreal pentru ten sensibil si sunt deja la a doua sticluta si nu m-a dezamgit pana acum!eu am mai incercat ape micelare si ma usturau ochii cand ma demachiam si nu e o senzatie tocmai placuta!pupici:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma batea gandul sa imi iau solutia micelara de la L'oreal chiar a fost acum o saptamana poate chiar mai este oferta in DM si cred ca o sa o incerc si eu pupici :*:*

      Ștergere