luni, 21 iulie 2014

Cum am scapat de acnee cu Mibazon

Buna fetelor , m-am gandit sa v-a povestesc cum am scapat de toti monstruletii de pe fata , iritatia cu care vin si semnele lasate de acestea . Am tenul mixt , zonaT fiind grasa , favorizand aparitia punctelor negre si albe . Ce m-a facut sa sa imi schimb radical rutina de ingrijire a fetei a fost aparitia frecventa a cate doi , trei monstruleti asa ca intr-o zi am zis ca nu se mai poate si am inceput tratamente facute in casa pe baza de masti naturale , lotiuni tonice , creme si tot asa pana ce fata mea nu a mai suportat si de la doi monstrii a ajuns sa fie plina de ei si de iritatie foarte urata .Am decis ca trebuie sa schimb ceva si sa las fata sa respire deoarece toate aceste lucruri imi transmiteau asta .
Am scapat repede , ieftin si usor urmand doar cativa pasi :
1.Am renuntat la toate produsele de ingrijire a fetei (scrub , masti , demachiante(acestea au ajuns pe post de scrub pentru picioare si chiar au efect) , lotiuni tonice , tratamente contra acneei care se gaseau in fiecare seara pe tenul meu )
2.Am doar un gel de curatare - folosesc unul puternic de la Garnier pentru tenul gras il folosesc dimineata si seara si ma declar foarte multumita de el , fiind vara tenul produce mai mult sebum , iar acesta ii face fata cu brio , consider ca un gel de curatare este suficient si nu avem nevoie de demachiant cat  timp il folosim de doua ori cand ne demachiem , inlatura eficient machiajul fara a mai folosi alt produs de ingrijire .Inainte de a ma spala pe fata imi deschid porii cu apa calda spre fierbinte , iar dupa ce aplic gelul si masez bine fata insistand in zona T ma spal cu apa rece pentru a inchide porii .  
3.Am folosit Mibazon .. da da stiu este pentru uz veterinar dar pentru fata este excelent cand vrem sa scapam de acnee si pot spune din experienta mea ca nu dauneaza tenului , ba din contra il face de bebelus , in disperarea de a scapa de acnee am citit multe articole , iar in unul din ele am gasit informatii despre acest unguent si a doua zi l-am si cumparat , nu m-am indoit de el nici macar putin si nu mi-a fost frica sa il aplic pe ten . L-am folosit seara pe toate zonele afectate(adica toata fata) , nu m-a usturat tenul nu s-a inrosit , nu am avut mancarimi , iar dimineata debea asteptam sa ma trezesc sa vad daca problemele s-au diminuat si ghiciti ce ? fata mea nu mai era asa rosie, iar cosurile deja se vedeau ca nu mai sunt asa mari,scazusera chiar si cele de sub piele . Mie mi-a luat 7 zile sa scap de TOATE problemele , iar dupa ce am incheiat tratamentul il mai folosesc pe zona afectata , dar aceeasta nu mai este ca inainte mare si rosie este doar un punctulet mic si rosu care a doua zi dispare . Nu cred ca este bine sa il folosim mai mult de o saptamana sau doua .

Ingrediente:100g unguent contin tetraciclina 2,50 g , eritromicina 1,20 g , sulfat de neomicina 1,20 g , prednisolane 0,06 si excipienti .
In cazul meu a functionat perfect se gaseste doar in farmaciile veterinare la pretul de 10 lei .

4.Am renuntat la prostul obicei de a-mi atinge toata ziua fata  , chiar daca ma spal de 10 ori pe maini .
5.Nu ma mai sterg pe fata cu prosopul , folosesc servetelele de hartie sau chiar deloc si las fata sa se usuce singura .
6.Schimb fetele de perna o data la 3 zile .
7.Dezinfectarea telefonului , a ochelarilor de vedere/ de soare , inainte nu acordam asa mare importanta , dar acum in fiecare seara imi dezinfectez telefonul , iar ochelarii o data la 2 zile , deoarece nu vreau ca toti microbii sa ajunga pe fata mea si sa imi apara din nou cosuri .
8.Folosesc doar ziua crema , daca simt nevoia , dar zona ochilor nu uit sa o hidratez mereu 

Sper ca v-am ajutat , sunt putini pasi de urmat , si sa lasam fata sa respire fara am ai folosi prea multe produse de ingrijire . Voi cum ati scapat de acnee ?
Pupici :*


8 comentarii:

  1. Pentru persoane cu ce varsta se poate folosi? Am o surioara de 14 ani si se confrunta cu aceleasi probleme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este stabilita varsta la care se poate utiliza , mie nu mi-a provocat nici o reactie adversa .. il poate folosi mai intai pe o parte mica si poate sa vada cum se comporta , ma bucur ca l-am descoperit acum :*

      Ștergere
  2. Interesante sugestiile tale... Eu am probleme cu urmele de la coșuri, cu Mibazon în cât timp îmi pot dispărea? Ție chiar ți-au dispărut în 7? Și încă o întrebare, la ce preț l-ai găsit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar acum dupa un an cum stai nu au aparut efecte adverse ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar acum dupa un an cum stai nu au aparut efecte adverse ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, intr.adevar este foarte bun, si eu l.am folosit.

    RăspundețiȘtergere